Ankie Lau
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2006 Pai
0.0 1995 Lin
3.8
Wielki Bellheim
Große Bellheim, Der
1993
6.5 1992 Song-Hee (gościnnie)
0.0 1988 Mei-Ling(gościnnie)
5.0 1981 Tajka (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
6.2 1974 Clara (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ankie Lau filmy Ankie Lau najlepsze filmy Ankie Lau zdjęcia Ankie Lau galeria Ankie Lau biografia Ankie Lau nominacje Ankie Lau nagrody i wyróżnienia Ankie Lau filmografia Ankie Lau aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.