Anja Kruse
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2004 Nora Körner
3.0
Córka konsula
Gunblast vodka
2000 Kapitan Pakoca
10.0 1998 Marthe Benning (gościnnie)
7.4 1997 (gościnnie) (ona sama)
5.0
Klinika pod palmami
Klinik unter Palmen
1996 Dr Andrea Kaltenbach
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Heidi Schulz (gościnnie)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993
6.0 1993 Charlotte Bold
8.0
Droga do gwiazd
By Way of the Stars
1992 Maria Beinmann
7.5 1992 Verena
0.0 1991
0.0 1989 Dr. Angelika Rombach ((1990-1993) )
0.0 1985 Eva Hartmann (gościnnie)
7.1
Klinika w Szwarzwaldzie
Schwarzwaldklinik, Die
1985 Claudia Schubert
0.0 1984 Julia
7.5 1981 Eva Gossler (gościnnie)
5.0 1981 Hilde Kranz (gościnnie)
7.8 1977 Paola Granzow (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anja Kruse filmy Anja Kruse najlepsze filmy Anja Kruse zdjęcia Anja Kruse galeria Anja Kruse biografia Anja Kruse nominacje Anja Kruse nagrody i wyróżnienia Anja Kruse filmografia Anja Kruse aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.