Anja Knauer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Emma
9.2 2007 Gundis (gościnnie)
8.7
Klinika Berlin Centrum
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft
2000 Schwester Nathalie
4.0 1999 Barbra Zielinski (gościnnie)
0.0 1997 Doro (gościnnie)
7.0 1997 Anja (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Nadja Kranich (gościnnie)
2.0 1994 Jenny Winter (gościnnie)
5.0 1981 Stephanie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anja Knauer filmy Anja Knauer najlepsze filmy Anja Knauer zdjęcia Anja Knauer galeria Anja Knauer biografia Anja Knauer nominacje Anja Knauer nagrody i wyróżnienia Anja Knauer filmografia Anja Knauer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.