Anita Dangler
Data urodzenia: 1922-09-26
Miejsce urodzenia: 2000-03-04
Stan cywilny: Buffalo,Nowy Jork,USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 1999 (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Babcia Laurie (gościnnie)
7.5
Czacha dymi
Brain Donors
1992 Bileterka
7.2 1992 Gladys (gościnnie)
7.9
Fisher King
Fisher King, The
1991 Pani z bagażem
7.5 1984 Siostra winifred (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Pani Nugent (gościnnie)
10.0 1983 Pani Russo (gościnnie)
5.5 1982 Martha McCaslin
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Panna Martin (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
7.0 1975 Louise Myers (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Panna Rachel Peel (gościnnie)
7.3 1973 Pani Nugent (gościnnie)
2.3 1972 Pani Foley (gościnnie)
7.7 1968 Pani Weatherford
8.5 1958 Pani Wolinsky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anita Dangler filmy Anita Dangler najlepsze filmy Anita Dangler zdjęcia Anita Dangler galeria Anita Dangler biografia Anita Dangler nominacje Anita Dangler nagrody i wyróżnienia Anita Dangler filmografia Anita Dangler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.