Anika Noni Rose
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Wendy Scott-Carr (gościnnie)
0.0 2011 Wendy Scott-Carr (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Wendy Scott-Carr (gościnnie)
7.3
Kobieca Agencja Detektywistyczna nr 1
No. 1 Ladies Detective Agency, The
2008 Wendy Scott-Carr (gościnnie)
7.3
Życie po falstarcie
Starter Wife, The
2007 Wendy Scott-Carr (gościnnie)
8.3 1992 Wendy Scott-Carr (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anika Noni Rose filmy Anika Noni Rose najlepsze filmy Anika Noni Rose zdjęcia Anika Noni Rose galeria Anika Noni Rose biografia Anika Noni Rose nominacje Anika Noni Rose nagrody i wyróżnienia Anika Noni Rose filmografia Anika Noni Rose aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.