Ania Sowinski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2010 Evangeline Nixon (gościnnie)
5.5 2003 Evangeline Nixon (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Evangeline Nixon (gościnnie)
8.7 2001 Evangeline Nixon (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Evangeline Nixon (gościnnie)
7.6 1984 Evangeline Nixon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ania Sowinski filmy Ania Sowinski najlepsze filmy Ania Sowinski zdjęcia Ania Sowinski galeria Ania Sowinski biografia Ania Sowinski nominacje Ania Sowinski nagrody i wyróżnienia Ania Sowinski filmografia Ania Sowinski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.