Angus MacKay
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1986 Doktor Seastrom (gościnnie)
0.0 1985 Dr Rutherford(gościnnie)
0.0 1985 Sir Wallace Oxley (gościnnie)
0.0 1985 Lekarz (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Pastor (gościnnie)
10.0 1980 Dr Winner (gościnnie)
7.2 1979 Spacerowicz (gościnnie)
8.0 1979 Pan Knight (gościnnie)
8.7 1977 Gerald Harvey (gościnnie)
8.2
Saga rodu Palliserów
Pallisers, The
1974 Mills Happerton
0.0 1969 Wishart (gościnnie)
0.0 1966 Tom Kidd (gościnnie)
0.0 1966 Jeffreys (gościnnie)
10.0 1965 Peter Palfrey (1973) (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Kardynał Borusa (gościnnie)
9.6 1962 Sprzedawca łóżek (gościnnie)
8.6 1962 Garnett (1974) (gościnnie)
4.7 1955 Donald Bradley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angus MacKay filmy Angus MacKay najlepsze filmy Angus MacKay zdjęcia Angus MacKay galeria Angus MacKay biografia Angus MacKay nominacje Angus MacKay nagrody i wyróżnienia Angus MacKay filmografia Angus MacKay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.