Angelo Tiffe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Gary (gościnnie)
8.3 2011 Gary (gościnnie)
8.7 2007 Larry Parker (gościnnie)
0.0 2002 Larry Parker (gościnnie)
7.3 2002 Larry Parker (gościnnie)
7.6 2000 Larry Parker (gościnnie)
9.0 1999 Larry Parker (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Larry Parker (gościnnie)
8.2 1998 Larry Parker (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Larry Parker (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Larry Parker (gościnnie)
0.0 1996 Larry Parker (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Larry Parker (gościnnie)
7.3
Star Trek VI: Wojna o pokój
Star Trek VI: The Undiscovered Country
1991 Larry Parker (gościnnie)
7.3 1990 Larry Parker (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Larry Parker (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Larry Parker (gościnnie)
1.6 1988 Larry Parker (gościnnie)
8.0 1987 Larry Parker (gościnnie)
9.0 1984 Larry Parker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angelo Tiffe filmy Angelo Tiffe najlepsze filmy Angelo Tiffe zdjęcia Angelo Tiffe galeria Angelo Tiffe biografia Angelo Tiffe nominacje Angelo Tiffe nagrody i wyróżnienia Angelo Tiffe filmografia Angelo Tiffe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.