Angelo Infanti
Data urodzenia: 1939-02-16
Miejsce urodzenia: Zagarolo, Włochy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Luigi
10.0 2007 Raffaele Jacono
7.2
Dochodzenie
L'Inchiesta
1986 Trifone
8.2
Ośmiornica
Piovra, La
1984 Cirinna
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Fabrizio
8.0
Osobliwa miłość
Questa specie d'amore
1972 Bernardo
0.0 1964 (nowela "Il principe azzurro")

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angelo Infanti filmy Angelo Infanti najlepsze filmy Angelo Infanti zdjęcia Angelo Infanti galeria Angelo Infanti biografia Angelo Infanti nominacje Angelo Infanti nagrody i wyróżnienia Angelo Infanti filmografia Angelo Infanti aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.