Angélica Vale
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2006 Leticia
1.0 2004
7.9
Ścieżki miłości
Vías del amor, Las
2002 gra siebie
8.0 2002
7.7
Przyjaciółki i rywalki
Amigas y Rivales
2001 Wendy Nayeli Pérez
8.0 1998 Julieta
0.0 1997 Gloria
8.0
Błogosławione kłamstwo
Bendita Mentira
1996 Margarita
4.5 1996 Tere
0.0 1986 Adela Beltrán
7.0 1981 Marianita Velarde
0.0 1975 Dziecko Alejandra

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angélica Vale filmy Angélica Vale najlepsze filmy Angélica Vale zdjęcia Angélica Vale galeria Angélica Vale biografia Angélica Vale nominacje Angélica Vale nagrody i wyróżnienia Angélica Vale filmografia Angélica Vale aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.