Angelica Torn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Pani Kessler
0.0 2011 Frick
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Paula Connors (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Kobieta na przyjęciu (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Julia Brinn (gościnnie)
7.5
Naiwniak
Nobody's Fool
1994 Ruby

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angelica Torn filmy Angelica Torn najlepsze filmy Angelica Torn zdjęcia Angelica Torn galeria Angelica Torn biografia Angelica Torn nominacje Angelica Torn nagrody i wyróżnienia Angelica Torn filmografia Angelica Torn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.