Angela Sandritter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Kobieta 2
10.0 2005 Dr Maria Dengler (gościnnie)
7.5 2005 Silke Mertens
5.9 2002 Judy Lose
0.0 2001 Simone Huber (gościnnie)
10.0 1998 (gościnnie)
10.0 1994 Claudia Weber (gościnnie)
7.0 1978 Anna Otten (2000) (gościnnie)
7.8 1977 Senta Bernauer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Sandritter filmy Angela Sandritter najlepsze filmy Angela Sandritter zdjęcia Angela Sandritter galeria Angela Sandritter biografia Angela Sandritter nominacje Angela Sandritter nagrody i wyróżnienia Angela Sandritter filmografia Angela Sandritter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.