Angela Roy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Mona Sailer
0.0 2006 Gabriele Harms(gościnnie)
0.0 2005 Vanessa(gościnnie)
9.0 2004 Sandra Bohland
0.0 2003 Pani Hubrecht
5.2 2001 Hanna Seebald (gościnnie)
4.0 1999 Michaela Bäumel (gościnnie)
0.0 1994 Katja Thaler
0.0 1993 Elke Engel
7.2
Doktor z alpejskiej wioski
Bergdoktor, Der
1992
6.5 1992 Sonja Tauber (gościnnie)
7.0 1990 Karen
0.0 1989 Evelyn(gościnnie)
10.0 1986 Pani Kramer (2000) (gościnnie)
5.0 1981 Nina Knoll (gościnnie)
7.0 1978 Ingrid / Marlies Bast (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Roy filmy Angela Roy najlepsze filmy Angela Roy zdjęcia Angela Roy galeria Angela Roy biografia Angela Roy nominacje Angela Roy nagrody i wyróżnienia Angela Roy filmografia Angela Roy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.