Angela Punch McGregor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Sue
8.0 2004 Angela Morris
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Carmen Shaw
7.1 1992 Caroline Wallace
6.0 1981 Beth
0.0 1976 Lucy
5.5 1974 Jane Potter

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Punch McGregor filmy Angela Punch McGregor najlepsze filmy Angela Punch McGregor zdjęcia Angela Punch McGregor galeria Angela Punch McGregor biografia Angela Punch McGregor nominacje Angela Punch McGregor nagrody i wyróżnienia Angela Punch McGregor filmografia Angela Punch McGregor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.