Angela Paton
Data urodzenia: 1930-01-11
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Martha Elkin (gościnnie)
7.8 2006 Martha Elkin (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Martha Elkin (gościnnie)
7.5 2005 Martha Elkin (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Martha Elkin (gościnnie)
10.0 2002 Martha Elkin (gościnnie)
7.6 2000 Martha Elkin (gościnnie)
6.9 1998 Martha Elkin (gościnnie)
7.6 1997 Martha Elkin (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Martha Elkin (gościnnie)
8.0
Ink
1996 Martha Elkin (gościnnie)
7.4
Wakacje w domu
Home for the Holidays
1995 Martha Elkin (gościnnie)
7.7 1995 Martha Elkin (gościnnie)
7.6 1995 Martha Elkin (gościnnie)
7.0 1995 Martha Elkin (gościnnie)
7.0
Błękit nieba
Blue Sky
1994 Martha Elkin (gościnnie)
6.9
Zagubieni w raju
Trapped in Paradise
1994 Martha Elkin (gościnnie)
7.6 1993 Martha Elkin (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Pani Lukesh (gościnnie)
7.2 1992 Martha Elkin (gościnnie)
7.0 1991 Martha Elkin (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Martha Elkin (gościnnie)
7.3
Linia życia
Flatliners
1990 Martha Elkin (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Martha Elkin (gościnnie)
10.0 1989 Martha Elkin (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Martha Elkin (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Martha Elkin (gościnnie)
7.2 1988 Martha Elkin (gościnnie)
7.6 1984 Martha Elkin (gościnnie)
7.8
Brudny Harry
Dirty Harry
1971 Martha Elkin (gościnnie)
0.0

0 Martha Elkin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Paton filmy Angela Paton najlepsze filmy Angela Paton zdjęcia Angela Paton galeria Angela Paton biografia Angela Paton nominacje Angela Paton nagrody i wyróżnienia Angela Paton filmografia Angela Paton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.