Angela Neumann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1999 Irene Albrecht (gościnnie)
0.0 1998 (gościnnie)
0.0 1997 Dr Sibylle Mayer (gościnnie)
7.0 1997 Prokurator Hecker (gościnnie)
9.0 1997 Pani Tornow
2.0 1994 Pani Gödel (gościnnie)
10.0 1986 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Neumann filmy Angela Neumann najlepsze filmy Angela Neumann zdjęcia Angela Neumann galeria Angela Neumann biografia Angela Neumann nominacje Angela Neumann nagrody i wyróżnienia Angela Neumann filmografia Angela Neumann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.