Angela Little
Data urodzenia: 1972-07-22
Miejsce urodzenia: Albertville, Alabama, USA
Stan cywilny: mąż Andy Mackenzie (od 20.08.2005), córka (ur. 29.10.2005)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Aktorka (gościnnie)
0.0 2011 Aktorka (gościnnie)
0.0 2009 Aktorka (gościnnie)
7.3
Pięcioraczki
Quintuplets
2004 Aktorka (gościnnie)
0.0 2003 Aktorka (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Aktorka (gościnnie)
7.5 2002 Aktorka (gościnnie)
5.9
Wojna plemników
Human Nature
2001 Aktorka (gościnnie)
0.0 2000 Aktorka (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Aktorka (gościnnie)
8.2 1998 Aktorka (gościnnie)
0.0
Brutalne przebudzenie
Rude Awakening
1998 Aktorka (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Aktorka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Little filmy Angela Little najlepsze filmy Angela Little zdjęcia Angela Little galeria Angela Little biografia Angela Little nominacje Angela Little nagrody i wyróżnienia Angela Little filmografia Angela Little aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.