Ângela Leal
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Olga Santos
8.1
Siedem grzechów
Sete Pecados
2007 Edith
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Hilda
0.0 2000 Beatriz
9.1
Życie jak muzyka
Chiquinha Gonzaga
1999 Celeste
10.0 1996 Marquesa Carlota
10.0 1995 Zilda
0.0 1985 Cesarina
6.0 1985 Odete
0.0 1980 Suely
0.0 1977 Laura "Laurinha" Paranhos da Silva
5.5 1975 Olga
0.0 1972 Jane
0.0 1971 Angela
0.0 1970 Yolanda

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ângela Leal filmy Ângela Leal najlepsze filmy Ângela Leal zdjęcia Ângela Leal galeria Ângela Leal biografia Ângela Leal nominacje Ângela Leal nagrody i wyróżnienia Ângela Leal filmografia Ângela Leal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.