Angela Kinsey
Data urodzenia: 1971-06-25
Miejsce urodzenia: Lafayette, Luizjana, USA
Stan cywilny: mąż Warren Lieberstein (od 18.06.2000), córka Isabel Ruby (ur. 03.05.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2009 Arlene (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Arlene (gościnnie)
7.6 2003 Arlene (gościnnie)
7.5 2002 Arlene (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Arlene (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Arlene (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Kinsey filmy Angela Kinsey najlepsze filmy Angela Kinsey zdjęcia Angela Kinsey galeria Angela Kinsey biografia Angela Kinsey nominacje Angela Kinsey nagrody i wyróżnienia Angela Kinsey filmografia Angela Kinsey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.