Angela Griffin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2009 Fiona
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Darcey Henshall
0.0 2001 Chantelle
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Frankie Brewer (2003-2004)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Jasmine Hopkins (1999-2002)
5.5 1960 Fiona Middleton (1992-1998)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Griffin filmy Angela Griffin najlepsze filmy Angela Griffin zdjęcia Angela Griffin galeria Angela Griffin biografia Angela Griffin nominacje Angela Griffin nagrody i wyróżnienia Angela Griffin filmografia Angela Griffin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.