Angela Elayne Gibbs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pani Rollins (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Jocelyn Arrington (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pani Rollins (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Pani Rollins (gościnnie)
7.5 2002 Prawniczka Bartona (gościnnie)
6.0 2000 Pani Rollins (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Amelia Gross (gościnnie)
0.0

0 Pani Rollins (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Elayne Gibbs filmy Angela Elayne Gibbs najlepsze filmy Angela Elayne Gibbs zdjęcia Angela Elayne Gibbs galeria Angela Elayne Gibbs biografia Angela Elayne Gibbs nominacje Angela Elayne Gibbs nagrody i wyróżnienia Angela Elayne Gibbs filmografia Angela Elayne Gibbs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.