Angela Down
Data urodzenia: 1946-06-15
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2000 (2002) (głos)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pru Bennett / Dr. Goring (gościnnie)
6.9 1996 Pani Cole
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Liz (gościnnie)
0.0 1985 Lee Simons (gościnnie)
7.6 1984 Esther Guthrie (gościnnie)
0.0 1980 Myra Bawne
0.0 1976 Joyce Hadleigh
0.0
Ramię w ramię
Shoulder to Shoulder
1974 Sylvia Pankurst
6.6 1972 Księżniczka Maria Bolkonskya
6.8
Cudzymi rękoma
Looking Glass War, The
1969 Dziewczyna z Chelsea
8.4 1965 Gawędziarka (gościnnie)
7.0 1965 Cordelia / Enid
8.6 1962 Eileen Parker (1970) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Down filmy Angela Down najlepsze filmy Angela Down zdjęcia Angela Down galeria Angela Down biografia Angela Down nominacje Angela Down nagrody i wyróżnienia Angela Down filmografia Angela Down aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.