Angela Bullock
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Strażniczka więzienna (gościnnie)
7.4
Sparowani
Perfect Couples
2010 Strażniczka więzienna (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Sędzia Forewoman (gościnnie)
7.7 2007 Sędzia (gościnnie)
7.5 2005 Strażniczka więzienna (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Strażniczka więzienna (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Strażniczka więzienna (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Pracownica biurowa (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Strażniczka więzienna (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Strażniczka więzienna (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Strażniczka więzienna (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Strażniczka więzienna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Bullock filmy Angela Bullock najlepsze filmy Angela Bullock zdjęcia Angela Bullock galeria Angela Bullock biografia Angela Bullock nominacje Angela Bullock nagrody i wyróżnienia Angela Bullock filmografia Angela Bullock aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.