Angela Bruce
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Inspektor (gościnnie)
0.0 2000 Pani Justin
10.0 2000 Pani Vaughn
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Pielęgniarka dzielnicowego ośrodka zdrowia Susie Grade (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Server (gościnnie)
0.0 1999 Panna Sayer (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Bryony Miller / June Hodges / Pani Holmes (gościnnie)
8.1 1999 Mandy Goodhue (2006)
10.0 1997 Doktor (gościnnie)
7.2 1996 Pielęgniarka
8.5
Milczący świadek
Silent Witness
1996 Alice Michaels (gościnnie)
6.2 1994 Isabel
10.0 1991 Melanie (gościnnie)
5.0 1990 Claudia (gościnnie)
7.9 1986 Doktor Pilger (gościnnie)
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6 1984 Maggie Parks / Ann Harris (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Radna Murray (gościnnie)
6.2 1980 Sarah (gościnnie)
0.0 1976 Gloria
1.0 1975 Sandra Ling (1976-1979)
4.0 1974 Roberta (gościnnie)
7.6 1970 Nocna pielęgniarka (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie) (ona sama)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Brygadier Winifred Bambera (gościnnie)
5.5 1960 Janice Stubbs

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angela Bruce filmy Angela Bruce najlepsze filmy Angela Bruce zdjęcia Angela Bruce galeria Angela Bruce biografia Angela Bruce nominacje Angela Bruce nagrody i wyróżnienia Angela Bruce filmografia Angela Bruce aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.