Angel Desai
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Lara (gościnnie)
7.7 2009 Lara (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Lara (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Lara (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Lara (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Angel Desai filmy Angel Desai najlepsze filmy Angel Desai zdjęcia Angel Desai galeria Angel Desai biografia Angel Desai nominacje Angel Desai nagrody i wyróżnienia Angel Desai filmografia Angel Desai aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.