Andy Marshall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Sierżant policji (gościnnie)
8.3 2000 Sierżant policji (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Sierżant policji (gościnnie)
4.5 1996 Sierżant policji (gościnnie)
6.8
Tajemnicza wyspa
Mysterious Island
1995 Sierżant policji (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Sierżant policji (gościnnie)
8.2 1993 Sierżant policji (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Sierżant policji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andy Marshall filmy Andy Marshall najlepsze filmy Andy Marshall zdjęcia Andy Marshall galeria Andy Marshall biografia Andy Marshall nominacje Andy Marshall nagrody i wyróżnienia Andy Marshall filmografia Andy Marshall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.