Andy Dick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3 2007 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6 2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.2 2002 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7 2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.5 2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.3
Dar z nieba
Picking up the Pieces
2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 2000 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sprzedawca broni (gościnnie)
8.4 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.5 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.3 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Laputa – podniebny zamek
Tenkû no shiro Rapyuta
1986 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andy Dick filmy Andy Dick najlepsze filmy Andy Dick zdjęcia Andy Dick galeria Andy Dick biografia Andy Dick nominacje Andy Dick nagrody i wyróżnienia Andy Dick filmografia Andy Dick aktor Andy Dick reżyser Andy Dick scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.