Andy Davoli
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Billy Palmero (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Billy Palmero (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Billy Palmero (gościnnie)
7.3 2004 Szalony Tony Tardala (gościnnie)
7.3 2002 Billy Palmero (gościnnie)
7.1
Synowie mafii
Knockaround Guys
2001 Billy Palmero (gościnnie)
6.6
Ślepy tor
Yards, The
2000 Billy Palmero (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dino Zerilli (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andy Davoli filmy Andy Davoli najlepsze filmy Andy Davoli zdjęcia Andy Davoli galeria Andy Davoli biografia Andy Davoli nominacje Andy Davoli nagrody i wyróżnienia Andy Davoli filmografia Andy Davoli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.