Andy Comeau
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dr Travis Brennan (gościnnie)
7.9 2008 Dr Travis Brennan (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dr Travis Brennan (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dr Travis Brennan (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Christopher Murray (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Travis Brennan (gościnnie)
8.0 2004 Dr Travis Brennan (gościnnie)
7.3 2004 Tim Goodman (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Travis Brennan (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Dr Travis Brennan (gościnnie)
7.0 1999 Dr Travis Brennan (gościnnie)
6.6
Osiem głów w torbie
8 Heads in a Duffel Bag
1997 Dr Travis Brennan (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Dr Travis Brennan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andy Comeau filmy Andy Comeau najlepsze filmy Andy Comeau zdjęcia Andy Comeau galeria Andy Comeau biografia Andy Comeau nominacje Andy Comeau nagrody i wyróżnienia Andy Comeau filmografia Andy Comeau aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.