Andy Arness
Data urodzenia: 1959-12-31
Miejsce urodzenia: Everett, Waszyngton, USA
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1/ Debbie Merrill (1984-1988, rozwód), syn Andy Arness Jr. (ur. 1985); 2/ Teddy Baxter (1990-1999, rozwód), córka Shelby (ur. 1991); 3/ Doreen Brown (od 2000), córka Amy (ur. 2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Robotnik fizyczny
7.3
Wysoka fala
Chasing Mavericks
2012 Robotnik fizyczny
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Oficer CBI (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.6
Nie zapomnisz mnie
Gone But Not Forgotten
2004 Klient (gościnnie)
7.3
Matrix Reaktywacja
Matrix Reloaded, The
2003 Klient (gościnnie)
7.5 2002 Klient (gościnnie)
7.1
Bez przedawnienia
High Crimes
2002 Klient (gościnnie)
7.5
Słodki listopad
Sweet November
2001 Klient (gościnnie)
6.8
Na starcie
First Years
2001 Klient (gościnnie)
10.0 2001 Klient (gościnnie)
6.1
Kawaler
Bachelor, The
1999 Klient (gościnnie)
7.4
Człowiek przyszłości
Bicentennial Man
1999 Klient (gościnnie)
7.8 1998 Klient (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andy Arness filmy Andy Arness najlepsze filmy Andy Arness zdjęcia Andy Arness galeria Andy Arness biografia Andy Arness nominacje Andy Arness nagrody i wyróżnienia Andy Arness filmografia Andy Arness aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.