Andy Anderson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Oficer Morgan (gościnnie)
7.0 2011 Oficer Morgan (gościnnie)
4.0 2010 Oficer Morgan (gościnnie)
7.5
Marzenia i koszmary
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King
2006 Oficer Morgan (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Oficer Morgan (gościnnie)
7.6
Córki McLeoda
McLeod's Daughters
2001 Oficer Morgan (gościnnie)
8.0
Zielony klejnot
Greenstone
1999 Oficer Morgan (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Oficer Morgan (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Oficer Morgan (gościnnie)
0.0 1995 Oficer Morgan (gościnnie)
6.6
Herkules
Hercules: The Legendary Journeys
1995 Oficer Morgan (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Oficer Morgan (gościnnie)
7.5
Szkoła złamanych serc
Heartbreak High
1994 Oficer Morgan (gościnnie)
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Oficer Morgan (gościnnie)
0.0 1993 Oficer Morgan (gościnnie)
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Oficer Morgan (gościnnie)
0.0 1992 Oficer Morgan (gościnnie)
8.4 1991 Oficer Morgan (gościnnie)
10.0 1989 Oficer Morgan (gościnnie)
0.0 1987 Oficer Morgan (gościnnie)
7.0 1986 Oficer Morgan (gościnnie)
8.0 1981 Oficer Morgan (gościnnie)
7.0 1976 Oficer Morgan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andy Anderson filmy Andy Anderson najlepsze filmy Andy Anderson zdjęcia Andy Anderson galeria Andy Anderson biografia Andy Anderson nominacje Andy Anderson nagrody i wyróżnienia Andy Anderson filmografia Andy Anderson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.