Andrzej Wykrętowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1987
8.2 1987 (gościnnie)
7.1 1986
7.7 1986 Turecki pisarz (gościnnie)
7.8
Dom
1980 (gościnnie)
5.2 1979 (gościnnie)
5.7 1978 (gościnnie)
6.7 1975 (gościnnie)
7.8 1967 Kapral Piotr Barański
8.0 1959 Żołnierz

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Wykrętowicz filmy Andrzej Wykrętowicz najlepsze filmy Andrzej Wykrętowicz zdjęcia Andrzej Wykrętowicz galeria Andrzej Wykrętowicz biografia Andrzej Wykrętowicz nominacje Andrzej Wykrętowicz nagrody i wyróżnienia Andrzej Wykrętowicz filmografia Andrzej Wykrętowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.