Andrzej Wiśniewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2006 Dyrektor hotelu (gościnnie)
6.5 1988
7.8
Dom
1980 (gościnnie)
5.1 1960
5.1 1960

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Wiśniewski filmy Andrzej Wiśniewski najlepsze filmy Andrzej Wiśniewski zdjęcia Andrzej Wiśniewski galeria Andrzej Wiśniewski biografia Andrzej Wiśniewski nominacje Andrzej Wiśniewski nagrody i wyróżnienia Andrzej Wiśniewski filmografia Andrzej Wiśniewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.