Andrzej Szenajch
Data urodzenia: 1930-07-14
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
6.8 2011 Pracownik archiwum policyjnego (gościnnie)
7.1 2008 Prezes Filipczak (gościnnie)
6.3 2008 Franciszek Szulta (gościnnie)
5.3 2002 Druid (gościnnie)
3.8 2001 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
7.2 2001 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
6.8 2000 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
5.6 2000 Sąsiad Marka
6.5 2000 Lokaj w klubie
6.2 1999 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
7.6 1999 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
5.4 1998 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
6.9 1997 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
7.6
Król Olch
Unhold, Der
1996 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
4.3 1996 Pracownik dyspozytorni PKP
6.6 1995 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
7.4 1995 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
6.0 1995 Stangret Walenty
4.9 1995 stróż
6.8 1993 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Dowódca kawalerzystów (gościnnie)
6.4 1992 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
9.3
Powodzenia, żołnierzyku
Bonne Chance Frenchie
1991 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
6.4 1991
6.0 1990 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
6.9 1990 Dozorca (gościnnie)
6.7 1990 Ankwicz
6.1 1989 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
7.7 1989 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
7.7 1989 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
7.3 1989 Kozak III / Gość u senatora III
7.3 1989 Sufler
6.6 1988 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
6.7 1988 Proszący Stachowskiego do dyrektora
7.6 1988 Mastalerz (gościnnie)
7.6 1987 Izdebski
7.0 1987 Prowadzący pojedynek
8.2 1987
6.7 1987 Gold, bileter w "Tivoli"
6.7 1986 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
6.3 1986 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
7.1 1986 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
6.9 1986 Pan Mareczek
7.4 1986 Żołnierz polski przynoszący Górskim rzeczy Piotra
7.7 1986 Pracownik stacji benzynowej (gościnnie)
6.5 1985 Lekarz stwierdzający zgon Kortona(niewymieniony w czołówce)
7.3 1985 Mężczyzna w piwiarni(niewymieniony w czołówce)
6.5 1985 Oficer
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 (polski dubbing)
6.7 1985 Włodko, dowódca oddziału aresztującego Vogelwedera (gościnnie)
6.0 1985 Policjant
7.4 1982 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
7.6 1982 Dyrektor gimnazjum(gościnnie)
7.9 1982 Volksdeutsch
6.3 1982 Major, członek komisji poborowej (niewymieniony w czołówce)
7.8 1982 Zdzisław Lubomirski, książę, prezydent Warszawy, członek Rady Regencyjnej
7.3 1980 Schrader, podoficer niemiecki(gościnnie)
7.9 1980 Dziennikarz na Służewcu (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Stec, robotnik w fabryce Jędrysa / Szef straży zakładowej w FSO (gośc
6.3 1979 Milicjant drogówki
7.8 1978 Gość na prelekcji Sekułowskiego i imieninach dyrektora Pajączkowskiego(niewymieniony w czołówce)
7.8 1978 Gość na prelekcji Sekułowskiego i imieninach dyrektora Pajączkowskiego(niewymieniony w czołówce)
7.4 1977 Gość na balu / Oficer Pruski (gościnnie)
7.8 1976 Nauczyciel udzielający korepetycji Leszkowi (niewymieniony w czołówce
7.6 1976 Oficer (gościnnie)
6.3 1975 Zamorski
7.5 1973 Oficer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Szenajch filmy Andrzej Szenajch najlepsze filmy Andrzej Szenajch zdjęcia Andrzej Szenajch galeria Andrzej Szenajch biografia Andrzej Szenajch nominacje Andrzej Szenajch nagrody i wyróżnienia Andrzej Szenajch filmografia Andrzej Szenajch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.