Andrzej Słabiak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.3 2002 Ostrit (gościnnie)
5.5 2002 Posłaniec
5.3 2001 Posłaniec
7.0 1998 Rudy (gościnnie)
4.7 1994 (gościnnie)
6.8 1991 Tajniak (gościnnie)
7.8
Dom
1980 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Słabiak filmy Andrzej Słabiak najlepsze filmy Andrzej Słabiak zdjęcia Andrzej Słabiak galeria Andrzej Słabiak biografia Andrzej Słabiak nominacje Andrzej Słabiak nagrody i wyróżnienia Andrzej Słabiak filmografia Andrzej Słabiak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.