Andrzej Precigs
Data urodzenia: 1949-08-22
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.6
6.5
Roboluch (2002)
RoboRoach
5.6
Noddy (2001)
Make Way for Noddy
6.4
Clifford – wielki czerwony pies (2000)
Clifford the Big Red Dog
6.0
Dennis rozrabiaka (1993)
Dennis the Menace
6.7
Shin-chan (1992)
Kureyon Shin-chan

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Profesor Dębicki, ginekolog (gościnnie)
4.3 2011 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.5 2011 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.5 2011 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.1 2010 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
5.0 2010 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.2 2010 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.5 2010 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
8.1 2008 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.3 2008 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.5 2006 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.9 2004 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
5.9 2003 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.6 2003 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.4 2002 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.5
Roboluch
RoboRoach
2002 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.2 2001 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.4
Ach, ten Andy!
What's with Andy?
2001 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
3.0
Córka konsula
Gunblast vodka
2000 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.4 1999 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
3.7 1998 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.6
Niemcy
Germans
1997 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
3.4 1997 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.9 1996 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
5.2 1995 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.6 1995 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
8.0 1994 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.7 1994 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.5 1991 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.0 1990 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.4 1989 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.7 1989 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.3 1989 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
5.9 1988 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.6 1988 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.8 1988 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.6 1987 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.3 1987 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.3 1987 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.9 1987 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.3 1986 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.9 1986 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.7 1986 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.0 1986 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.7 1985 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.2 1984 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.3 1983 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.8 1982 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.4 1979 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.7 1978 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.3 1977 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
6.8 1977 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.5 1977 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.8 1976 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)
7.8
Tom i Jerry
Tom and Jerry
1965 Generał Stanisław Radziszewski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Precigs filmy Andrzej Precigs najlepsze filmy Andrzej Precigs zdjęcia Andrzej Precigs galeria Andrzej Precigs biografia Andrzej Precigs nominacje Andrzej Precigs nagrody i wyróżnienia Andrzej Precigs filmografia Andrzej Precigs aktor Andrzej Precigs reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.