Andrzej Pankowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2007 Dziennikarz (gościnnie) (niewymienion
5.0 2005 Sołdat aresztujący proboszcza (gościnnie)
6.1 2001 Gość (gościnnie)
6.5 1997 Mężczyzna (gościnnie)
7.5 1995 Kierowca mylnie zatrzymany przez Zybertowicza (gościnnie)
7.4 1989 Pasażer(niewymieniony w czołówce)
8.0 1988 Markiz de Sade - Uczestnik Balu u Wolanda (odcinek 3)(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Pankowski filmy Andrzej Pankowski najlepsze filmy Andrzej Pankowski zdjęcia Andrzej Pankowski galeria Andrzej Pankowski biografia Andrzej Pankowski nominacje Andrzej Pankowski nagrody i wyróżnienia Andrzej Pankowski filmografia Andrzej Pankowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.