Andrzej Niemirski
Data urodzenia: 1962
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: żona Urszula

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Lekarz (gościnnie)
6.8 2011 Leon Hartman(gościnnie)
6.8 2011 Leon Hartman (gościnnie)
5.8 2010 Mistrz Uwodzenia (gościnnie)
5.6 2010 adeusz Grzymała, guru sekty (gościnnie)
4.7 2009 Redaktor radia "Płotka" (gościnnie)
4.0 2008 Tomasz Kukura, sąsiad Poręby (gościnnie)
7.9 2007 Strażnik więzienny (gościnnie)
7.7 2007 Oficer SB (gościnnie)
3.7 2007 Dyrektor Małecki
4.5 2006 Platzer (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 SS-man (gościnnie)
3.6 2005 Recepcjonista
5.7 2004 Piekarski, inspektor sanitarny (2005) (gościnnie)
5.8 2003 Półpielec / Ryszard Rosikoń (2005) (gościnnie)
7.2 2002 Kandydat na lokatora (gościnnie)
4.8 2001 Kelner w "Cristalu" (2002)
5.8 2001 Roman Nazimek, mąż pacjentki Kidlera (gościnnie)
5.3 1999 "Docent"
6.1 1999 Człowiek Kajzara skupujący obligacje
7.0 1998 Właściciel telewizji kablowej "Wola Info Show" (gościnnie)
6.9 1998 Barman w "Ósemce"
7.4 1997 Inspektor Kot
6.5 1997 Żołnierz litewski (gościnnie)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Clam (polski dubbing)
5.8 1993 Policjant Władek
4.9 1993 Człowiek Burego
6.7 1993 Maciej Walczak (gościnnie)
9.1 1993 (gościnnie)
6.1 1989 Pacjent Pasikonika(niewymieniony w czołówce)
7.7 1989 Działacz studencki
7.3 1989 SB-ek wyprowadzający Witka ze studia telewizyjnego
7.3 1989 Oficer carski zatrzymujący Modrzejewską na ulicy podczas przejazdu cara
7.0 1988 Żołnierz
6.5 1988 Człowiek Seweryna
7.6 1988 Oficer garnizonu w Inowrocławiu (gościnnie)
7.3 1987 (gościnnie)
7.0 1986 Policjant przy zwłokach Kota (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Geodeta (niewymieniony w czołówce) (g

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Niemirski filmy Andrzej Niemirski najlepsze filmy Andrzej Niemirski zdjęcia Andrzej Niemirski galeria Andrzej Niemirski biografia Andrzej Niemirski nominacje Andrzej Niemirski nagrody i wyróżnienia Andrzej Niemirski filmografia Andrzej Niemirski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.