Andrzej Mrożewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2009 Mecenas Rolski (gościnnie)
6.8 2007 Franklin D. Roosevelt
4.2 2000 Klient Galerii Sztuki Ludowej "Nowicki" (gościnnie)
7.6 1988 Hrabia August von Altenburg
7.6 1982 Konsul Kęszycki(gościnnie)
6.7 1981 Konsul Kęszycki(gościnnie)
7.5 1980 Konsul Kęszycki(gościnnie)
6.4 1979 Konsul Kęszycki(gościnnie)
5.7 1978 Konsul Kęszycki(gościnnie)
7.4 1977 Tadeusz Krępski
7.1 1976 Wizemberg

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Mrożewski filmy Andrzej Mrożewski najlepsze filmy Andrzej Mrożewski zdjęcia Andrzej Mrożewski galeria Andrzej Mrożewski biografia Andrzej Mrożewski nominacje Andrzej Mrożewski nagrody i wyróżnienia Andrzej Mrożewski filmografia Andrzej Mrożewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.