Andrzej Mrowiec
Data urodzenia: 1943-12-06
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2011 Mężczyzna (gościnnie)
6.8 2009 Mężczyzna (gościnnie)
6.3 2008 Mężczyzna (gościnnie)
6.7 2005 Mężczyzna (gościnnie)
6.7 1999 Mężczyzna (gościnnie)
6.4 1999 Mężczyzna (gościnnie)
6.7 1990 Mężczyzna (gościnnie)
7.7 1989 Mężczyzna (gościnnie)
7.6 1988 Mężczyzna (gościnnie)
6.7 1988 Mężczyzna (gościnnie)
6.5 1988 Mężczyzna (gościnnie)
7.5 1988 Mężczyzna (gościnnie)
6.0 1985 Mężczyzna (gościnnie)
4.4 1984 Mężczyzna (gościnnie)
7.9 1982 Mężczyzna (gościnnie)
6.3 1982 Mężczyzna (gościnnie)
8.2 1982 Mężczyzna (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Mężczyzna (gościnnie)
6.9 1980 Mężczyzna (gościnnie)
7.3 1979 Mężczyzna (gościnnie)
7.7 1978 Mężczyzna (gościnnie)
7.9 1978 Mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Mrowiec filmy Andrzej Mrowiec najlepsze filmy Andrzej Mrowiec zdjęcia Andrzej Mrowiec galeria Andrzej Mrowiec biografia Andrzej Mrowiec nominacje Andrzej Mrowiec nagrody i wyróżnienia Andrzej Mrowiec filmografia Andrzej Mrowiec aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.