Andrzej Makowiecki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Właściciel galerii (gościnnie)
6.5 2011 Profesor weterynarii (gościnnie)
9.5
Nowi mieszkańcy
Nachmieter
2010 Tadeusz
5.0 2010 Członek Rady Nadzorczej (gościnnie)
6.7 2008 Profesor Rychter (gościnnie)
3.9 2008 Pułkownik Mruk (gościnnie)
5.7 2004 Właściciel obrazu (gościnnie)
5.6 2004 Zbigniew Krzywicki, wydawca "Nowin Gdańskich"
6.5 1973 Porucznik Kolbert

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Makowiecki filmy Andrzej Makowiecki najlepsze filmy Andrzej Makowiecki zdjęcia Andrzej Makowiecki galeria Andrzej Makowiecki biografia Andrzej Makowiecki nominacje Andrzej Makowiecki nagrody i wyróżnienia Andrzej Makowiecki filmografia Andrzej Makowiecki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.