Andrzej Krasicki
Data urodzenia: 1918-10-31
Miejsce urodzenia: 1995-01-15
Stan cywilny: Tarnów, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1991 Drucki
5.3 1989 Książę
7.8 1989 Książę
4.3 1988 Generał Gasparin
7.6 1988 Generał Balicki (gościnnie)
7.0 1987 Ordynator
5.4 1986 Towarzysz Miciński z KW
6.7 1985 Ojciec Bartłomiej, przeor klasztoru w Koronowie (gościnnie)
7.7 1984 Sędzia(niewymieniony w czołówce)
4.7 1984 Kabiniarz w kinie "Rialto"
6.2 1984 Właściciel pokoju wynajmowanego przez Sajkiewicza
5.9 1983 Bahnschutz Wurt
5.8 1983 Urzędnik Ambasady Polski w Indiach
6.9 1983 Prezydent Franklin D. Roosevelt
6.1 1983 Starszy chirurg
6.3 1983 Gość baronostwa
7.6 1982 Barman
7.6 1982 Niemiecki proboszcz(gościnnie)
6.2 1982 Konfident gestapo
8.2 1982
7.8 1982 Książę Herman Hatzfeld rozmawiający z Piłsudskim w Berlinie
7.6 1981 Sędzia
6.1 1981 Mężczyzna rozmawiający z dozorcą(niewymieniony w czołówce)
5.8 1981 Senator
7.9 1980 Minister skarbu (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Profesor Curyło, znajomy Lawiny (gościnnie)
6.4 1979 Śledziewski, dyrektor firmy budującej dom wczasowy w Grodnikach
7.3 1979 Aptekarz Kolski
7.6 1979 Rektor
6.0
Buddenbrookowie
Buddenbrooks, Die
1979 Członek Komitetu Obywatelskego
5.7 1978 Inżynier Kwiatkowski, kierownik polskiej budowy w Tupanace(gościnnie)
7.5 1978 Przewodniczący zebrania
6.8 1978 Kaliski, dyrektor naczelny
7.6 1977 Gość(niewymieniony w czołówce)
5.3 1977 Mężczyzna na przedstawieniu "Toski"
7.6 1977 Sędzia Ostrega
7.5 1977 Hrabia, sekundant barona Krzeszowskiego (gościnnie)
7.4 1977 Hipolit Niechcic, kuzyn Bogumiła (gościnnie)
5.5 1975 Lekarz, gość spotkania u Czerniszów
5.5 1975 Śledczy
6.7 1975 Inspektor Fedecki
7.9 1974 Ksiądz
7.8 1974 Automobilista(niewymieniony w czołówce)
7.4 1974 Brydżysta w Klubie Przyzakładowym (gościnnie)
6.3 1973 Docent
5.8 1973 Pacjent szpitala(niewymieniony w czołówce)
7.5 1973 Miecznik ze Zbyszyc (gościnnie)
6.8 1973 Członek komisji egzaminującej kandydatów do "Mazowsza"
7.6 1972 Dyrektor muzeum(niewymieniony w czołówce)
6.9 1972 Zarządca we dworze
4.4 1972 pułkownik kontrwywiadu
6.4 1972 Inżynier Kossowski, szef Karola
5.8 1972 Klient
5.9 1972 Zarządca lochów w Ferrarze (gościnnie)
6.4 1970 Nauczyciel przysposobienia wojskowego w Warszawie
6.2 1970 Oficer na zabawie w Rzymie(niewymieniony w czołówce)
7.1 1970 Profesor - myśliwy
6.7 1969 Gość w Nieporęcie
6.9 1969 Oficer SB
7.3 1968 Sekretarz Furstenberga
7.5 1968 Sekretarz Furstenberga
6.9 1967 Barman
7.8 1967 Pułkownik Henke
7.4 1965 Niemiecki kolejarz(niewymieniony w czołówce)
6.8 1965 Dyrektor naczelny
7.0 1965 Ławnik (nowela "Rozwód po polsku")
6.8 1964 "Dentysta Stanisław Szubiakiewicz", właściciel nielegalnego kasyna(gościnnie)
7.0 1964 Admirał Seton
6.1 1963 Oficer
5.7 1963 Niemiecki oficer
7.1 1961 Kapelan
7.2 1959 Sprzedawca w komisie(niewymieniony w czołówce)
7.4 1957 Kolega z pracy - gość na przyjęciu(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Krasicki filmy Andrzej Krasicki najlepsze filmy Andrzej Krasicki zdjęcia Andrzej Krasicki galeria Andrzej Krasicki biografia Andrzej Krasicki nominacje Andrzej Krasicki nagrody i wyróżnienia Andrzej Krasicki filmografia Andrzej Krasicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.