Andrzej Herder
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2001
6.5 1988 Zagraniczny znajomy Siedleckiego proponujący Markowi wyjazd) (gościnn
7.6 1988 Adamski (gościnnie)
7.9 1987 Nauczyciel matematyki
10.0 1982 Kaczorek Feluś (głos)
6.8 1981 Wiktor Ostalczyk, brat Klemens, kolega Jana z czasów szkolnych, członek drużyny
7.9 1980 Inspektor policji w knajpie (gościnnie)
7.3 1979 Przysłuchujący się obradom parlamentu wraz z Bismarckiem (niewymienio
5.7 1978 Dziennikarz Hans Hopke(gościnnie)
6.8 1978 Aktor na planie filmu "Dobranocka"
7.5 1977 Pieczarkowski (gościnnie)
6.5 1976 Wikary
6.2 1974 ZWM-owiec Stefan
7.3 1974
8.2 1973 Buffalo Bill, postać w panoptikum
7.4 1969 Żołnierz
6.8 1968 Żołnierz
4.0 1966 Nauczyciel
6.4 1964 Zmiennik Zygmunta(niewymieniony w czołówce)
7.4 1963 Szeregowy Mikułko
7.4 1963 Sanitariusz
7.0 1963 Chłopak w Zagródce
6.0 1963 Pracownik ośrodka sportowego
8.3 1959 Marynarz(niewymieniony w czołówce)
7.7 1958 Podporucznik Morawski

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Herder filmy Andrzej Herder najlepsze filmy Andrzej Herder zdjęcia Andrzej Herder galeria Andrzej Herder biografia Andrzej Herder nominacje Andrzej Herder nagrody i wyróżnienia Andrzej Herder filmografia Andrzej Herder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.