Andrzej Chudy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
5.3
Power Rangers – Furia Dżungli (2008)
Power Rangers Jungle Fury
7.9
Porażki Króla Artura (2005)
King Arthur's Disasters

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 (polski dubbing)
6.4
Roman Barbarzyńca 3D
Ronal barbaren
2011 Generał Szauron (polski dubbing)
6.8 2009 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
5.9
Przygody K9
K9: The Series
2009 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
8.2
Aniołki i spółka
Angel's Friends
2009 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.3
Roztańczona Angelina: Nowe kroki
Angelina Ballerina, the Next Steps
2009 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.7
Niezwykłe przypadki Flapjacka
Marvelous Misadventures of Flapjack, The
2008 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.6
Złomka bujdy na resorach
Mater's Tall Tales
2008 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
5.3
Power Rangers – Furia Dżungli
Power Rangers Jungle Fury
2008 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.2
Stacyjkowo
Chuggington
2008 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
8.0
Dex Hamilton - Kosmiczny Entomolog
Dex Hamilton: Alien Entomologist
2008 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
9.0
Potwory i piraci
Monsters and Pirates
2008 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing) (gościnnie)
7.4 2007 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.4
George prosto z drzewa
George of the Jungle
2007 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
8.0
Magiczna karuzela
Magic Roundabout, The
2007 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.4
Ratatuj
Ratatouille
2007 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
5.7
Kudłaty i Scooby Doo na tropie
Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue!
2006 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.5
Wymiennicy
Replacements, The
2006 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.8 2006 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.3
Spadkobiercy Tytanów
Class of the Titans
2006 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
5.7
Zawiadowca Ernie
Underground Ernie
2006 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.3 2005 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.4 2005 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
5.5 2005 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
5.8 2004 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.0
Świat Todda
Todd World
2004 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
5.5
Świnka Peppa
Peppa Pig
2004 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.4 2003 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
4.7 2002 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.0
Kim Kolwiek
Kim Possible
2002 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.6
Ozzy i Drix
Ozzy & Drix
2002 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.0 2001 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.4 1999 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.9 1999 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.3 1989 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.5
Karmelowy obóz
Camp Candy
1989 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
4.3 1988 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.5
Hrabia Kaczula
Count Duckula
1988 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.2
Denver, ostatni dinozaur
Denver, the Last Dinosaur
1988 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.0 1987 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
8.2 1987 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.5
O czym szumią wierzby
Wind in the Willows, The
1984 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
5.9 1983 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.8
Był sobie człowiek
Était une fois... l'homme, Il
1978 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.9 1976 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
7.5 1961 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)
6.7 1959 Maks Kolanko / Komisarz / Elmer (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Chudy filmy Andrzej Chudy najlepsze filmy Andrzej Chudy zdjęcia Andrzej Chudy galeria Andrzej Chudy biografia Andrzej Chudy nominacje Andrzej Chudy nagrody i wyróżnienia Andrzej Chudy filmografia Andrzej Chudy aktor Andrzej Chudy reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.