Andrzej Blumenfeld
Data urodzenia: 1951-08-12
Miejsce urodzenia: Zabrze, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Sędzia Rybicki (gościnnie)
6.8
Królewna Śnieżka
Mirror Mirror
2012 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.8
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
2011 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.8
Jake i piraci z Nibylandii
Jake and the Never Land Pirates
2011 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.4
Roman Barbarzyńca 3D
Ronal barbaren
2011 Książę Zamordor (polski dubbing)
7.6 2010 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.0 2010 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.2 2010 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
3.8 2009 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.0
Liga Złośliwców
League of Super Evil, The
2009 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
8.1 2008 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.2 2008 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.6
Złomka bujdy na resorach
Mater's Tall Tales
2008 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
9.0
Potwory i piraci
Monsters and Pirates
2008 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.7 2007 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.9
Zagroda według Otisa
Back at the Barnyard
2007 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
8.3 2007 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.4
Ratatuj
Ratatouille
2007 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.3 2005 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
5.8
Kraina Elfów
Faireez
2005 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
4.2
Atomowa Betty
Atomic Betty
2004 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.1 2002 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
4.7 2001 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.0
Bill i Ben
Bill and Ben
2001 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.8 2000 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.2
Owca w Wielkim Mieście
Sheep In The Big City
2000 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.4 2000 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.4 1999 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.0 1998 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.9 1998 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.4 1998 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
10.0
Kapitan
Kapitän, Der
1997 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.6 1995 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.4 1995 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
5.2 1995 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.7 1994 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.1 1994 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.7 1993 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.4 1992 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
9.3
Powodzenia, żołnierzyku
Bonne Chance Frenchie
1991 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
6.8 1991 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.3 1989 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
8.0 1988 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
7.1 1988 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)
5.2 1974 Prezes gminy żydowskiej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Blumenfeld filmy Andrzej Blumenfeld najlepsze filmy Andrzej Blumenfeld zdjęcia Andrzej Blumenfeld galeria Andrzej Blumenfeld biografia Andrzej Blumenfeld nominacje Andrzej Blumenfeld nagrody i wyróżnienia Andrzej Blumenfeld filmografia Andrzej Blumenfeld aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.