Andrew Walker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Danny (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Ochroniarz / Swinger (gościnnie)
7.4 1997 Det. Greco (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Przewodniczący ławy przysięgłych (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Maurice Sutro (1997) (gościnnie)
6.4
Syreny
Sirens
1993 Bobby Corbin (gościnnie)
7.6 1984 Morderca (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Walker filmy Andrew Walker najlepsze filmy Andrew Walker zdjęcia Andrew Walker galeria Andrew Walker biografia Andrew Walker nominacje Andrew Walker nagrody i wyróżnienia Andrew Walker filmografia Andrew Walker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.