Andrew S. Gilbert
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Tata Thomasa
6.3 2009 Paul
0.0 2008 Gavin Braithwaite
0.0 2007 Sgt. Barnes
9.0 2007 Jumbo Watson (gościnnie)
6.7
Świat na talerzu
Dish, The
2000 Len Purvis
0.0 2000 Tony Twist
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Ethan Feeney (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Jimmy Holloway (gościnnie)
3.6 1994 Bill Barker / Rod Cathcart (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew S. Gilbert filmy Andrew S. Gilbert najlepsze filmy Andrew S. Gilbert zdjęcia Andrew S. Gilbert galeria Andrew S. Gilbert biografia Andrew S. Gilbert nominacje Andrew S. Gilbert nagrody i wyróżnienia Andrew S. Gilbert filmografia Andrew S. Gilbert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.