Andrew Rothenberg
Data urodzenia: żona Dado,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2010 Jim (gościnnie)
7.8
Żywe trupy
Walking Dead, The
2010 Jim (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Malcolm (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Malcolm (gościnnie)
7.7 2009 Donald Salt (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Kevin Rich (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Malcolm (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jack Hellion (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Malcolm (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Sklar (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Agent Shlatter (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Rodzinny pies Lucky / Skinwalker (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Malcolm (gościnnie)
7.5 2005 Malcolm (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Malcolm (gościnnie)
7.5 2002 Egzaminator medyczny (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Malcolm (gościnnie)
7.2
W rytmie hip-hopu
Save the Last Dance
2001 Malcolm (gościnnie)
6.1
Obserwator
Watcher, The
2000 Malcolm (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Walter Ellis (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Malcolm (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Malcolm (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Rothenberg filmy Andrew Rothenberg najlepsze filmy Andrew Rothenberg zdjęcia Andrew Rothenberg galeria Andrew Rothenberg biografia Andrew Rothenberg nominacje Andrew Rothenberg nagrody i wyróżnienia Andrew Rothenberg filmografia Andrew Rothenberg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.