Andrew Prine
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Rodger Stokes (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Ed Kimmel (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Rodger Stokes (gościnnie)
5.6
Bez dowodów
Without Evidence
1995 Rodger Stokes (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Rodger Stokes (gościnnie)
8.2
Klinika uniwersytecka
University Hospital
1995 Rodger Stokes (gościnnie)
7.0 1995 Rodger Stokes (gościnnie)
7.8 1993 Rodger Stokes (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Rodger Stokes (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Rodger Stokes (gościnnie)
0.0 1992 Rodger Stokes (gościnnie)
6.7 1992 Rodger Stokes (gościnnie)
10.0 1991 Rodger Stokes (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Rodger Stokes (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Rodger Stokes (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Psycho tata (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Rodger Stokes (gościnnie)
6.3 1986 Rodger Stokes (gościnnie)
2.5 1985 Rodger Stokes (gościnnie)
8.1 1984 Rodger Stokes (gościnnie)
7.2
V: Decydująca bitwa
V: The Final Battle
1984 Rodger Stokes (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Rodger Stokes (gościnnie)
7.0 1982 Rodger Stokes (gościnnie)
6.8 1981 Rodger Stokes (gościnnie)
9.5 1981 Rodger Stokes (gościnnie)
8.2 1981 Rodger Stokes (gościnnie)
6.2 1979 Rodger Stokes (gościnnie)
5.7 1978 Rodger Stokes (gościnnie)
6.0 1976 Rodger Stokes (gościnnie)
7.1 1976 Rodger Stokes (gościnnie)
9.5 1975 Rodger Stokes (gościnnie)
6.5 1975 Rodger Stokes (gościnnie)
6.6
Jeden mały Indianin
One Little Indian
1973 Rodger Stokes (gościnnie)
5.5 1973 Rodger Stokes (gościnnie)
7.0 1973 Rodger Stokes (gościnnie)
6.8 1972 Rodger Stokes (gościnnie)
7.7 1972 Rodger Stokes (gościnnie)
8.5 1971 Rodger Stokes (gościnnie)
8.7 1971 Rodger Stokes (gościnnie)
6.7 1969 Rodger Stokes (gościnnie)
7.4 1968 Rodger Stokes (gościnnie)
6.4 1968 Rodger Stokes (gościnnie)
6.9 1967 Rodger Stokes (gościnnie)
7.7 1966 Rodger Stokes (gościnnie)
8.4 1965 Rodger Stokes (gościnnie)
10.0 1964 Rodger Stokes (gościnnie)
10.0 1964 Rodger Stokes (gościnnie)
7.8 1964 Rodger Stokes (gościnnie)
7.9 1963 Rodger Stokes (gościnnie)
8.5 1962 Rodger Stokes (gościnnie)
6.2 1962 Rodger Stokes (gościnnie)
7.0 1961 Rodger Stokes (gościnnie)
6.0 1961 Rodger Stokes (gościnnie)
10.0 1960 Rodger Stokes (gościnnie)
7.4 1959 Rodger Stokes (gościnnie)
9.0 1958 Rodger Stokes (gościnnie)
6.0 1957 Rodger Stokes (gościnnie)
7.4 1955 Rodger Stokes (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Rodger Stokes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Prine filmy Andrew Prine najlepsze filmy Andrew Prine zdjęcia Andrew Prine galeria Andrew Prine biografia Andrew Prine nominacje Andrew Prine nagrody i wyróżnienia Andrew Prine filmografia Andrew Prine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.