Andrew Masset
Data urodzenia: 1949-03-01
Miejsce urodzenia: Meksyk, Meksyk

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dr Ryan (gościnnie)
5.4 2010 Dr Ryan (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Dr Ryan (gościnnie)
8.1
Tytani
Remember the Titans
2000 Dr Ryan (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Dr Ryan (gościnnie)
8.4 1996 Dr Ryan (gościnnie)
7.0 1991 Dr Ryan (gościnnie)
9.0 1991 Dr Ryan (gościnnie)
10.0 1991 Dr Ryan (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Dr Ryan (gościnnie)
7.2
Pokolenia
Generations
1989 Dr Ryan (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Philip (gościnnie)
5.5 1987 Dr Ryan (gościnnie)
5.7 1986 Dr Ryan (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Dr Ryan (gościnnie)
7.5 1985 Dr Ryan (gościnnie)
8.1 1984 Dr Ryan (gościnnie)
5.6 1984 Dr Ryan (gościnnie)
7.0 1984 Dr Ryan (gościnnie)
7.6 1984 Dr Ryan (gościnnie)
8.3 1983 Dr Ryan (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Dr Ryan (gościnnie)
6.8 1981 Dr Ryan (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Dr Ryan (gościnnie)
5.7 1978 Dr Ryan (gościnnie)
8.8 1977 Dr Ryan (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Dr Ryan (gościnnie)
6.8 1974 Dr Ryan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrew Masset filmy Andrew Masset najlepsze filmy Andrew Masset zdjęcia Andrew Masset galeria Andrew Masset biografia Andrew Masset nominacje Andrew Masset nagrody i wyróżnienia Andrew Masset filmografia Andrew Masset aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.